MMA Pirkanmaan golffareille menestystä!

MMA:n golfarit mittelivät mestaruuksista, Pirkanmaa palkittiin parhaana yhdistyksenä

Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset kisasivat golfin Suomen mestaruuksista Raumalla heinäkuun lopussa. MMA Pirkanmaata edusti seitsemän pelaajaa ja vaikka yksilökilpailussa kirkkain mitali jäi saamatta niin yhdistyksen edustajat menestyivät mallikkaasti.

Menestynein yksilöpelaaja oli Jari Sorvali, joka oli tasoituksettoman lyöntipelin toinen ja samassa sarjassa Kai Roiha sijoittui kuudenneksi.

Tasoituksellisen lyöntipelin sijat 4-5 tulivat Pirkanmaalle järjestyksessä Kai Roiha, Jari Sorvali, Petri Hautasuo. Toni Uusitalo oli sarjassa yhdeksäs. Pistebogey-sarjassa Mikko Kivi oli neljäs, Kari Kivipensas kahdeksas ja Matti Helminen 16.

Yksilökilpailujen lisäksi kilpailtiin joukkuekilpailuja. Kolmen hengen joukkuekilpailussa MMA Pirkanmaa voitti, joukkueessa pelasivat Petri Hautasuo, Kai Roiha ja Mikko Kivi.
Yhdistysten välinen kilpailu pelattiin jälkimmäisenä päivänä (kolmen parhaan lyöntipelitulos laskettuna yhteen) ja MMA Pirkanmaa oli tuossakin joukkukisassa voitokas. Pirkanmaan pelaajista toisen päivän tuloksen tekivät Jari Sorvali, Kai Roiha ja Petri Hautasuo.

Vuonna 2022 mestaruudet ratkotaan Pirkanmaalla Lakeside Golfissa 21.-21.7.2022. Jos kiinnostuit golfkillan toiminnasta, niin ota yhteyttä!