Jäsentiedote 1 / 2021

Uusi vuosi on vierähtänyt hienosti käyntiin ja odotamme innolla alkanutta vuotta 2021.

Meitä Pirkanmaan myynnin ja markkinoinnin jäseniä on lähes 2000  – huikea määrä eri alojen osaamista, supervoimaa ja vaikuttamismahdollisuuksia.

Pmma liikuttaa yhdessä Elixian kanssa

Tampereen ELIXIA-keskukset kutsuvat Pirkanmaan Myynnin ja Markkinoinnin Ammattilaiset tutustumaan lähimpään ELIXIA-keskukseen aikavälillä 22.2.- 28.2.2021.

Tutustumiskerralla on mahdollista kokeilla joko kuntosalia ja/tai ryhmäliikuntatuntia missä tahansa Tampereen ELIXIA keskuksessa; Onkiniemessä, Kalevassa tai Linnainmaalla

1 tutustuminen/hlö

Tutustumaan voi tulla omalla ajalla koska vain tuon viikon aikana, ja ryhmäliikuntatunneille voi osallistua, mikäli tunnilla on tilaa.

Pirkanmaan Myynnin ja Markkinoinnin Ammattilaisilla on myös alennetut hinnat ELIXIA-keskuksiin: -15% alennus normaalihintaisista 12kk jäsenyyksistä sekä liittymismaksu hintaan 0€.

Lisätietoja www.elixia.fi / minna.ryynanen@elixia.fi

Kiltatoiminta

Yhdistyksemme kiltatoiminta jatkuu aktiivisena; golfkilta, jääkiekkokilta, MP-kilta ja veteraanikilta – tutustu toimintaan verkkosivuilla ja löydä itsellesi uusi harrastus.

Haukanpesän toimintaa kehitetään edelleen, yhä useampi mökki on mahdollista vuokrata myös lyhyemmäksi ajanjaksoksi, saunatoimintaa kehitetään ja tapahtumiin etsitään yhteistyökumppaneita. Viime kesänä Haukanpesällä uudistettiin yhteisiä tiloja, sekä Lokinpesä-mökki. Tulevana kesänä uudistamme mm. Haukanpesän jätevesijärjestelmää ja mökitkin saavat taas uutta raikasta ilmettä.

Hallitustyö vuodelle 2021

Tiedotuskanavamme MMA Pirkanmaa verkkosivut on uudistettu. Sivustoilta löydät kaikki ajankohtaiset tiedotteet, yhteystiedot, kiltaesittelyt sekä Haukanpesän alueen sekä mökkien esittelyt.

Käythän tutustumassa! Kaikki verkkosivuja koskevat ehdotukset voit laittaa suoraan sähköpostilla Niiniahon Päiville osoitteella ainoniko@hotmail.com

Hallitus 2021

Jorma Muhonen, puheenjohtaja, MMA valtuusto

Hannu Mäkelä, sihteeri

Anne Tamminen, rahastonhoitaja

Päivi Niiniaho, tiedottaja

Valtteri Lampinen, opiskelijavastaava

Jarmo Hautamäki, markkinointi- ja aluetoimintavastaava

Seppo Jussila, kiltavastaava

varajäsenet

Joona Koivisto, varapuheenjohtaja, MMA hallitus

Mika Lahti

Nautitaan Suomen talvesta ja upeista ulkoilukeleistä!

Terveisin

MMA Pirkanmaa

hallitus