Olet täällä

Tervehdys GOLF killalta PMMA:n jäsenille !

GOLF on tämän poikkeuksellisen kesän 2020 osalta laji, joka on saanut merkittävästi lisää harrastajia. GOLF ulkoilmaharrastuksena on sen luonteen ja sosiaalisen toiminnallisuutensa myötä mahdollistanut yhdessäoloa uusien tuttavuuksien ja kaivattujen kavereiden kanssa.

PMMA Golf kilta on toiminut Pirkanmaan alueen GOLF-kentillä järjestäen jäsenille kilpailuja (kolme kisaa kuudesta on pelattu) sekä kaksi GreenFee kurssia, jotka toivat lajin pariin uusia harrastajia.

  

Toivomme PMMA:n jäsenistöstä edelleen kaikkia uusia golffareita (GreenCard suoritettuna) ja nykyisiä pelaajia tulemaan mukaan GOLF-killan toimintaan ja etenkin kilpailuihimme, joita on vielä Nokialla., Rock (4.8), Tammmer-Golf (19.8) ja Lakeside, pirunpelto (2.9).

  

Kansallisella tasolla toiminta on vuosittain hyvin vireää, mutta tämän vuoden osalta MMA:n vuosittaiset kilpailut on peruttuja (mm Kaupunkikapina, SM-golf ja AY-GOLF). GOLF kiltamme järjestää MMA:n SM-kilpailut 2022 Nokia River ja ROCK kentillä, mikä merkittävä tapahtuma myynnin ja markkinoinnin GOLF harrastajille.

  

Ilmoittaudu mukaan toimintaamme ja laita pallo liikkeelle. Yhdessä tämä on varmasti paras ”Chippi” rentoon ja iloiseen yhdessä oloon ulkoilmaharrastuksemme parissa. GOLF-kilta järjestää kauden lopussa päätösgaalan, johon laitamme PMMA:n golfpelaajille kutsun, kun ilmoittaudut mukaan toimintaan.

 

  

Yhteystiedot:

GOLF-killan hallitus:

Mikko Kivi kivimikko9@gmail.com

Seija Heikkinen heikkinenseijaj@gmail.com

Rami Itvola, rami.itvola@europorssi.com

Ari-Pekka Paananen ari-pekka.paananen@khshp.fi