Olet täällä

Matkalla työhön - avointen ovien Pirkanmaa -tapahtuma

11.9.2019 09:00 - 12.9.2019 16:00
Pirkanmaa

Matkalla työhön -tapahtuma nostaa esiin työpaikat, koulutusvaihtoehdot, työnhaun palvelut ja auttaa verkostoitumaan

Matkalla työhön - avointen ovien Pirkanmaa -tapahtuma tarjoaa lähes 70 tilaisuutta edistää työllistymistä. Tilaisuuksia järjestävät pirkanmaalaiset työnantajat, kouluttajat sekä työllisyys- ja yrittäjyyspalveluita tarjoavat toimijat omissa tiloissaan keskiviikkona ja torstaina 11.-12.9.2019.

  • Matkalla työhön - avointen ovien Pirkanmaa -tapahtuman tilaisuudet järjestetään keskiviikkona ja torstaina 11.-12.9.
  • Mukana on lähes 70 eri tilaisuutta, jotka ovat suunnattu työtä, koulutusta, työllisyys- ja yrittäjyyspalveluita tai työnhaun tukea tarvitseville.
  • Kaikki tilaisuudet ovat maksuttomia ja järjestetään avointen ovien periaatteen mukaisesti eri toimijoiden omissa tiloissa. Tilaisuuksien kuvaukset, aikataulut ja sijainnit löytyvät kartalta bit.ly/MTkartta2019.
  • Tapahtuman toteutumista tukee Pirkanmaan TE-toimisto ja Tampereen kaupungin työllisyyspalvelut.

Matkalla työhön –tapahtuma kannustaa liikkumaan suoraan työn, koulutuksen ja palvelutarjonnan äärelle oman kiinnostuksen ja tarpeen mukaan. Tilaisuuksiin osallistumalla voi työllistyä, löytää koulutusta, kehittää työnhakua, verkostoitua tai avata oven aivan uudelle uralle! Kohtaamiset avointen ovien periaatteen mukaisesti mahdollistavat nopeamman työllistymisen ja jopa työsuhteen välittömän solmimisen, sillä useissa tilaisuuksissa voi osallistua pikahaastatteluun.

Kaikki Matkalla työhön -tapahtuman eri tilaisuudet kuvauksineen ja aikatauluineen löytyvät sähköisestä karttapohjasta (Google Maps), jonka avulla löytää myös kätevästi paikalle.

Lähdetään yhdessä matkalle työhön!

Lisätietoja tapahtumasta osoitteessa toimistot.te-palvelut.fi/pirkanmaa/matkalla-tyohon