Tavoitteena työ − ryhmävalmennus työnhakijoille      

Oletko juuri nyt vailla työpaikkaa? Koetko työnhaun hankalaksi tai kuormittavaksi? 

Osallistu ryhmävalmennukseemme Tampereella!

Ryhmävalmennuksen tavoitteena on auttaa selkeyttämään työnhaun tilannettasi ja avaamaan näkökulmia työnhakuun sekä tukea hyvinvointiasi. Saat myös sparrausta muilta samassa tilanteessa olevilta työnhakijoilta.

Valmennuksemme on tarkoitettu työnhakijoille, jotka ovat tällä hetkellä työttömänä. Jokaisen tapaamisen alussa on lyhyt alustus aiheeseen, jonka jälkeen käymme asioita läpi toiminnallisten ja konkreettisten harjoitusten kautta.

Järjestämme kolmen työpajan sarjan maanantaisin 20.11, 27.11. ja 4.12. kello 9−11 Technopoliksen tiloissa Tampereella osoitteessa Asemakeskus A-B, Peltokatu 26. Ensimmäisen päivän valmennus on kokoustila Hehkussa.

Katso koulutuspaikan sijainti kartalta >> 

Koulutusten sisällöt

Koulutuksemme koostuu kolmesta ryhmävalmennuspäivästä, jossa jokaisella kerralla on oma teemansa. Tapaamisten välillä toimintaasi tukevat valmentajan antamat välitehtävät.

20.11. klo 9–11 Tavoitteena työ

  • oman työnhaun tilanteen kirkastaminen 
  • henkilökohtaisen tavoitteen asettaminen valmennukselle

27.11. klo 9–11 Vakuuttava työnhakija

  • piilotyöhaku
  • oma osaaminen näkyviin

4.12. klo 9–11 Hyvinvointi työnhaussa

  • motivaation ylläpitäminen 
  • mahdollisuuksien näkeminen

Ryhmävalmennuksen lisäksi kokonaisuuteen kuuluu yksi 50 minuutin pituinen henkilökohtainen tapaaminen uravalmentajan kanssa, jossa pääset vielä syventymään henkilökohtaiseen tilanteeseesi. Ajan tähän valmennukseen pääset varaamaan viimeisellä koulutuskerralla. 

Lisäksi kouluttajamme soittaa osallistujille henkilökohtaisesti ja käy läpi heidän tilanteensa ennen valmennuksen alkamista. 
 

Tutustu kouluttajiimme

Kouluttajina valmennuksissamme toimivat Anu Kaasalainen ja Päivi Saatsi Työvalmennus Futuurista

Anu Kaasalainen

Koulutus: Yhteisöpedagogi (YAMK) työyhteisöjen kehittäminen, Työvalmennuksen EAT, Ratkaisukeskeinen valmentaja, Insinööri (AMK) prosessitekniikka

”Uravalmentajana kohtaan jokaisen asiakkaan yksilöllisesti keskittyen sinun toiveisiisi ja tavoitteeni on, että kohtaamisen jälkeen seuraavan askeleen ottaminen on sinulle helpompaa. Ohjaajana ja valmentajana työotteeni on ratkaisukeskeinen ja dialoginen. Työssäni parasta on, kun yhdessä löydämme sanat osaamiseesi kuvaamiseen ja onnistumme kirkastamaan ajatuksiasi seuraavista työuran askelista.”

Päivi Saatsi

Koulutus: KM (pedagoginen pätevyys), henkilöstöjohtamisen tradenomi (AMK), PK- ja kasvuritysten johtaminen

”Ohjausotteeni on ratkaisukeskeinen ja sosiodynaaminen. Osaamistani ammennan uraohjauksen ja ammatillisen kuntoutuksen parista sekä tarvittaessa yrittäjyyden sekä tiiminvetäjän arjesta. Pääasiassa yksilöllisen uraohjauksen kautta olen päässyt kulkemaan lukemattomia urapolkuja yli 15 vuoden ajan.”
 

Ilmoittaudu viimeistään 13.11. kello 12

Koulutuksemme on maksuton vain MMA:n jäsenille. Olemme myös rajoittaneet osanottajamäärän valmennukseemme kymmeneen henkilöön. Ilmoittauduthan siis pian! 

Huomioithan, että ilmoittautumisesi on sitova kaikkiin kolmeen valmennuskertaan. Jos et pääsekään osallistumaan, muistathan peruuttaa osallistumisesi.

Koulutuksemme on maksuton vain MMA:n jäsenille. Olemme myös rajoittaneet osanottajamäärän valmennukseemme kymmeneen henkilöön. Ilmoittauduthan siis pian! 

Huomioithan, että ilmoittautumisesi on sitova kaikkiin kolmeen valmennuskertaan. Jos et pääsekään osallistumaan, muistathan peruuttaa osallistumisesi.

ilmoittaudu tästä:
Tavoitteena työ – ryhmävalmennus työnhakijoille | Tampere (lyyti.fi)