MMAhtipäivä lauantaina 18.6.2022

Tervetuloa viettämään MMAhtavaa kesäpäivää perheesi tai kavereidesi kera!


Jäsenenämme voit hankkia maksimissaan neljä erittäin edullista lippua joko Linnamäelle, Muumimaailmaan, Särkänniemeen, Powerparkkiin tai Suomen Tivoliin (Oulu). Lippuja on reilusti, mutta rajoitetusti jokaiseen kohteeseen. Tee siis ripeästi kesäpäiväsuunnitelma ja osta liput heti!

MMAhtipäivän järjestäjinä toimivat alueyhdistyksemme MMA Helsinki, MMA Etelä-Suomi, MMA Varsinais-Suomi, MMA Pirkanmaa, MMA Etelä-Pohjanmaa, MMA Pohjanmaa, MMA Kokkola ja MMA Oulun seutu. EDIT 20.5. klo 20.15:

Kovan kysynnän vuoksi Linnanmäki ja Suomen Tivoli ovat loppuunmyytyjä

 Lippuja kohteisiin voivat ostaa kaikki jäsenemme.

Lue ohjeet tarkasti

Ennen lippujen ostamista lue tarkasti lippujen hankkimis- ja lunastamissäännöt, jotta vältämme epäselvyydet.

Liput pääset ostamaan täältä >>

Minkä kohteen valitset?

Olemme sinua ja seuruettasi vastassa näissä upeissa kesäkohteissa lauantaina 18.6.


Lintsi ei petä koskaan

Must-kohteita ovat ainakin kahvikupit ja nitisevä vuoristorata, vai mitä?Lippusi hinta on 15 euroa (norm. 45 €).Linnanmäki aukeaa 18.6. kello 13, ja hurvitella voitte iltayhdeksään saakka.
Järjestelyjä hoitavat MMA Helsinki ja MMA Etelä-Suomi. 

LOPPUUNMYYTY

Tohditko herättää Muumipapan?

Muumimaailma täyttää 30 kesää! Varmasti koko muumiyhteisö on laittanut parastaan ja odottaa sinua kylään.Lippusi hinta on 10 euroa (norm. 32 €), alle 2-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi.Muumit avaavat portit 18.6. kello 10.30 ja menevät nukkumaan kello 20.
Järjestelyjä hoitaa MMA Varsinais-Suomi.  

Särkänniemessä on paljon kaikkea

Grazy Busissa on pakko käydä, vaikka Mansessa ratikkakin kulkee.
Huvipuiston lisäksi Särkänniemessä on paljon kaikkea muutakin kivaa. Eläinpuisto, näkötorni ja akvaario.Lippusi hinta on 15 euroa (norm. 49 €).Särkänniemen portit avautuvat 18.6. kello 12 ja menevät kiinni kello 21.Järjestelyjä hoitaa MMA Pirkanmaa. 

Pohojanmaalla kaikki on suurta, myös huvipuisto

PowerParkissa on jopa kuusi vuoristorataa. Kestääkö vatsasi ne kaikki? Täältä löytyy paljon laitteita ja muuta kivaa, myös herkkävatsaisille.Lippusi hinta on 15 euroa (norm. 42 €). Huom. Tämä on lipun hinta kaikenmittaisilta, myös alle 130 cm.Syö hyvin aamulla, että jaksat hurvitella lauantaina 18.6. kello 11−19.
Järjestelyjä hoitavat MMA Etelä-Pohjanmaa, MMA Pohjanmaa ja MMA Kokkola.  

Suomen suurin kiertävä tivoli kesän vietossa Oulussa

Täällä on aitoa tivolitunnelmaa, kun monen monta rekallista tivolia jurnuttaa paikalle ja pistää pystyy tivolin. Monta laitetta ja paljon hauskaa.Lippusi hinta on 10 euroa (norm. 33 €).Tivolin portit aukeavat 18.6. kello 12 ja menevät kiinni kello 21.
Järjestelyjä hoitaa MMA Oulun seutu. 

LOPPUUNMYYTY

Joko päätit, minne lähdette? Seuraavaksi sitten ostamaan liput!

Jotain kysyttävää?

Laita sähköpostia mmahtipaiva@mma.fi