MMA Pirkanmaan aurinkoiset 90 vuotisjuhlat

MMA Pirkanmaa juhli komeasti aurinkoisessa säässä 90-vuotista taivaltaan Tampereella lauantaina 20.8.2022.

MMA Pirkanmaan tarjoamilla rannekkeilla tarjottiin ohjelmaa koko perheelle. Tampereen Finlaysonin alueella sijaitsevalla Tallipihalla on puoteja, kahvila suloisia eläimiä ja tapahtumia. Juhlapäivänämme perheitä hauskuutti taikatempuillaan ja tarinoillaan Riesa-Pelle.

Rannekkeella oli vapaapääsy myös museokeskus Vapriikin kiehtoviin näyttelyihin. Vapriikki on monipuolinen museokeskus Tammerkosken rannalla ja se tarjoaa nähtävää ja koettavaa koko perheelle.
Ja koska juhlat oli Tampereella, niin varmasti arvaatte mitä herkkua tarjottiin?

No, tietysti Tapolan mustaamakkaraa, jota Laukontorin rannassa tarjoiltiin useampi kilo!

Kunniamerkkien jakotilaisuus Raatihuoneella

Iltajuhlaan oli kaikkien jäsenien mahdollisuus ilmoittautua ennakkoon ja saimmekin upean 120 hengen vierasjoukon juhlimaan kanssamme. 90-vuotista taivaltamme. Kanssamme juhli jäseniä ympäri Suomen.

Juhlailta alkoi arvokkaasti Tampereen kaupungin kutsumana 90-vuotisen toiminnan kunniaksi coctailvastaanotollaTampereen Raatihuoneella. Tilaisuudessa kuulimme apulaispormestari Johanna Loukaskorven terveiset, MMA:n puheenjohtaja Marko Hovinmäen onnittelupuheen sekä MMA Pirkanmaan puheenjohtaja Jorma Muhosen ja rahastonhoitaja Anna Tammisen juhlavat tervehdykset.

Raatihuoneella palkitsimme kunniamerkein ansioituneita jäseniämme. Ansioituneet jäsenemme ovat:

MMA Pirkanmaan kunniapuheenjohtaja Pertti Haapala ja MMA Pirkanmaan kunniajäsenet Erkki Ropo sekä Jarmo Blom.

Kunniamerkkien saajat: hopeinen kunniamerkki Jorma Muhonen, pronssinen kunniamerkki Jarmo Niemenmaa sekä Ari-Pekka Paananen, sekä jäsenyhdistyksen ansiomerkki Joona Koivisto.

Onnittelemme kaikkia kunniamerkkien saajia!

Iltajuhla Hatanpään -kartanolla

Juhlat jatkuivat juhlavieraiden siirtyessä Laukontorin rantaan. Hopealinjojen tunnelmallinen sisävesilaiva Tammerkoski odotti satamassa juhlavieraita. Saimme osaksemme ihailevia katseita, sillä harvoin Tampereella tepastelee upea 30-luvun tyyliin pukeutunut yli sadan hengen juhlakansa.

Kutsussa oli ilmoitettu, että toivotaan 30-luvun henkeen pukeutumista ja moni olikin kaivanut kätköistä upeita aiheeseen sopiva asuja. Daamit olivat sulkapuuhkissa, pitkissä helmissä, hanskoissa ja herroilla oli komeita liituraitapukuja, osalla jopa gangsteri-teemalla.  


Tammerkoski-laivalla saimme virvokkeita ja saimme ihailla maisemaristeilyllä Pyhäjärven upeita maisemia. Laivalla meillä oli yllätysesiintyjä Timo Jutila. Juti tervehti meitä ja kertoi ajatuksia Tampereen historiasta, nykypäivästä ja tiimipelaamisen tärkeydestä.

Sovitusti klo 18:00 saavuimme Hatanpään kartanon laituriin. Hatanpään kartano perustettiin 1690-luvulla ja nykyisin Hatanpään kartanon omistaa Tampereen kaupunki.

Kartanon pihassa meitä vastaanotti Kartanon isäntäpari Kaarina ja Pekka Paakkanen kera kuohuviinitarjoilun.

Ilta sujui mainiosti puheiden, naurun, musiikin, tanssin parissa, sekä hyviä ystäviä tavaten. Buffet-pöytä notkui herkuista ja jokainen varmasti löysi itselleen sopivia herkkuja. Illan aikana kuulimme tarinaa Hatanpään kartanon historiasta sekä vierailla oli mahdollisuus tutustua upeaan Hatanpään ruusutarhaan.

Parketille pääsi tanssimaan upean Eva Kaarela Sving bändin tahdeissa. Huikea ilta päättyi yöpalaan, sekä häikäisevään Flamman tulishowhun.

MMA Pirkanmaan hallitus kiittää ja kumartaa huomionosoituksista sekä mahtavaa juhlakansaa kerrassaan mahtavista juhlista. Upeat vieraat tekivät juhlistamme unohtumattomat!

Kaikki illan kuvat löydät tästä linkistä: MMA90V (kuvat.fi)

Kiitämme juhlakansaa sekä yhteistyökumppaneitamme; Tapola, Arpeco sekä valokuvaaja Tom Laine.