Olet täällä

Haukanpesällä tapahtuu

Koko perheen ulkoilutapahtuma 11.3. Haukanpesällä!

Pirkanmaan MMA järjestää jäsenilleen ja heidän perheilleen riemukkaan ulkoilutapahtuman

Su 11.3.2018 klo 11-14 Haukanpesällä, osoitteessa Hoikankuja 11, Tottijärvi.

Ulkoilutapahtuman ohjelmassa mm. pilkkikilpailu, moottorikelkkailua ja lettukestit. Tule nauttimaan talvipäivästä yksin tai yhdessä perheesi kanssa. Tapahtumaan ovat perheen lemmikitkin tervetulleita.
Mukaan voit kutsua myös mahdollisen uuden MMA-jäsenen perheineen.

Päivän ohjelma:

Pilkkikisa lapsille ja aikuisille klo 11.15–13.15 (pilkkivälineitä on mahdollista lainata paikan päältä)

Moottorikelkkakuljetusta

Lettukestit ja mahdollisuus paistaa itse lettuja

Nuotiomakkaraa, nokipannukahvit, mehua ja pullaa

Ulkoilupäivän yhteydessä on oiva tilaisuus tutustua tarkemmin Haukanpesään ja alueen muihin vuokrattaviin mökkeihin. Mökit ovat haettavissa jo nyt, ja hakuaika yli kuukauden vuokrausjaksoille päättyy 9.4.2018. 
Päivitettyä tietoa Haukanpesän mökkien vuokraamisesta löytyy yhdistyksen nettisivuilta. Vapaamuotoisen hakemuksen mökkien vuokrauksesta voit lähettää sähköisesti osoitteeseen: haukanpesapmma@gmail.com

 

Lisätiedot tapahtumasta tai mökkien vuokrauksista:

Hannu Mäkelä  

puh. 0400 679 085

hannuea.makela@gmail.com

 

 

 

Mökit

Haukanpesähän sijaitsee Tottijärvellä ja on reilun 25 km päässä Tampereelta. Kesäisin töihinkin kulku  sieltä onnistuu tarvittaessa. Mökit ovat varustukseltaan vaatimatonta kesämökkiä tasoa. Kaikissa on sähköt, mutta ei juoksevaa vettä. Mökkiläiset tuovat tullessaan vuodevaatteet ym ja vastaavat mökin alku- ja loppusiivouksesta. Kaikkien mökkiläisten käytössä on huoltroakennus, jossa on naisten ja miesten wc-ja suihkutilat sekä tiskipaikka. Niin kutsuttu “pikkusauna” on mökkiläisten ja myös Haukanpesän vierailojoiden käytössä vapaasti kaikkina muina päivinä paitsi jäsensaunapäivinä eli keskiviikkona ja lauantaina.

 

Tiedä, mitä syöt! -Viljelypalstat

Palstaviljely on tullut jäädäkseen eli myös sinulla ja perheelläsi on mahdollisuus oman maan salaatteihin, herneisiin, perunoihin ym. Uutuutena jäsenille tarjolla viljelypalstoja 5x3m, ja hinta on vaivaiset 20€/kesä.

Hintaan sisältyy muokatun maan maavuokra ja saunomis- ja uintimahdolllisuus aina kun haluat! Alue muokataan tarpeen mukaan toukokuussa (pohjatyöt on jo tehty).

Muualta et saa palstaviljelypaikkaa rantatontilta saunalla - Think about that!

Kesäkaudella Haukanpesältä voi ostaa kohtuuhintaan virvoitusjuomia, jäätelöä, karkkia ja makkaraa grillattavaksi. Kahvit voi ja saa keittää aina talon tarjoamista tarpeista!

 

Saunat

 

 

 

 

 

 

 

Jäsensauna lämpiää veloituksetta kesällä keskiviikkoisin ja lauantaisin. Naisten saunavuoro  keskiviikkoisin klo 19-21 ja lauantaisin klo 17-19. Miesten saunavuorot keskiviikkoisin klo 17-19 ja lauauntaisin klo 19-21 ison saunan sähköisessä lämmössä..

Sinulla on vierainesi mahdollisuus varata suureen saunaan lauauntaisin 1,5 tunnin saunavuoroja alkaen klo 13:30 ja klo 15:00 hintaan 10€.

Pikkusauna on vapaasti vierailijoiden käytettävissä muina kuin jäsensaunapäivinä.

Isoa saunaa vuokraamme myös ulkopuolisille tahoille pois sulkien jäsensaunaillat. Yhteisöt, yritykset, seurat ja peliporukat, tulkaa tutustumaan ja nauttimaan. Hinnat:

Tilaussauna 100€/3 tuntia ja takkatupa on  käytössä pidempään sovittaessa.

 

 

Haukanpesän sijainti

Hoikankuja 11, 37130 Tottijärvi

Ajo-ohje: Tampereelta Vammalaan n. 25 km, josta vasemmalle Tottijärvelle. Tästä n.250m, mäen päältä vasemmalle Lamminperä ja Haukanpesä -viittojen mukaisesti.

Karttalinkki